Laura González Muñoz

1x1.trans Laura González MuñozSòcia fundadora de González & Fontsaré Advocats, S.C.P.

Advocada, mediadora i professora en l’actualitat.

És Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (2000-2004) i Mediadora en Dret Civil i Mercantil per la Universitat de Lleida (2012).

Va preparar oposicions a Judicatura des de l’any 2004 fins al 2012 i va superar la primera prova d’accés a la Carrera Judicial en diverses ocasions, mentre compaginava els estudis amb l’exercici de la professió.

Durant l’any 2013 va realitzar i va superar el curs avançat de postgrau de protecció de dades de caràcter personal, organitzat per la Universitat Oberta de Catalunya i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona i membre de l’Associació Espanyola de Pèrits Judicials i Mediadors Arbitrals.

Ha col·laborat com a advocada a Barcelona i a Girona per a diverses empreses i despatxos des de l’any 2007, especialment, entre d’altres, en les àrees de Dret Administratiu, de Dret Civil i de Dret Penal.

Ha exercit de Fiscal Substituta a la Fiscalia Provincial de Girona durant els anys 2009 i 2010.

Va col·laborar com a Tècnic Especialista i com a Tècnic Superior de Suport a la Recerca a la Universitat Pompeu Fabra durant els anys 2003 a 2005, conjuntament amb els catedràtics de l’àrea de Dret Constitucional. Així mateix, va assistir i participar en diferents seminaris de l’àrea de Dret Constitucional de la Universitat Pompeu Fabra durant aquest període.

Va assistir i col·laborar en l’organització del III Congrés de l’Associació de Constitucionalistes d’Espanya, sobre la Constitució Europea, celebrat a Barcelona els dies 21 i 22 de desembre de 2004.

Va col·laborar amb el Consell de Garanties Estatutàries de la Generalitat de Catalunya (antic Consell Consultiu) en la investigació i elaboració de textos amb motiu del Dictamen sobre l’Estatut d’Autonomia de Catalunya durant els mesos d’agost a setembre de 2005.

Actualment compagina l’exercici de l’advocacia amb la seva activitat com a professora de Dret en diverses acadèmies privades i com a formadora d’opositors des de l’any 2008, havent col·laborat en diverses publicacions de llibres i material didàctic. Entre d’altres, coautora del Temari de Cos de Gestió d’Administració de la Generalitat de Catalunya (Volum 2), Sevilla, Editorial Mad, 2009.

 

E-mail: lgonzalez@gonzalezfontsare.com

1x1.trans Laura González Muñoz