El despatx

1x1.trans El despatxGonzález & Fontsaré Advocats, S. C. P. som un despatx d’advocats, integrat per un equip humà i professional, amb una gran i variada experiència i amb una profunda formació, que ens avalen com a professionals seriosos, compromesos amb el nostre treball i amb vocació de servei i de justícia.

El nostre objectiu és defensar fermament els drets de les persones i solucionar els conflictes que poden sorgir en la seva vida quotidiana, mitjançant un tracte personal, directe, individualitzat i proper. Per això, la nostra màxima prioritat és trobar la millor solució en cada cas, tot apropant el Dret a les persones, facilitant la comprensió de les possibles solucions que puguin existir en cada controvèrsia que se’ns plantegi i vetllant per l’adequat exercici dels drets de totes les persones a les que defensem.

Oferim serveis jurídics en matèria de Dret Civil, Mercantil, Penal, Administratiu i Laboral perquè tenim experiència en totes aquestes branques del Dret i ens caracteritza la tenacitat, la constància en el treball, la lluita i la perseverança.

 

 

Els nostres valors

–          Honestedat

–          Transparència

–          Proximitat

–          Perseverança

–          Confidencialitat

–          Treball i esforç

–          Perfeccionisme

–          Eficàcia