Qui som

 

El despatx

1x1.trans Qui somGonzález & Fontsaré Advocats, S. C. P. som un despatx d’advocats, integrat per un equip humà i professional, amb una gran i variada experiència i amb una profunda formació, que ens avalen com a professionals seriosos, compromesos amb el nostre treball i amb vocació de servei i de justícia.

El nostre objectiu és defensar fermament els drets de les persones i solucionar els conflictes que poden sorgir en la seva vida quotidiana, mitjançant un tracte personal, directe, individualitzat i proper. Per això, la nostra màxima prioritat és trobar la millor solució en cada cas, tot apropant el Dret a les persones, facilitant la comprensió de les possibles solucions que puguin existir en cada controvèrsia que se’ns plantegi i vetllant per l’adequat exercici dels drets de totes les persones a les que defensem.

Oferim serveis jurídics en matèria de Dret Civil, Mercantil, Penal, Administratiu i Laboral perquè tenim experiència en totes aquestes branques del Dret i ens caracteritza la tenacitat, la constància en el treball, la lluita i la perseverança.

 

 

Els nostres valors

–          Honestedat

–          Transparència

–          Proximitat

–          Perseverança

–          Confidencialitat

–          Treball i esforç

–          Perfeccionisme

–          Eficàcia

 

 

Laura González Muñoz

1x1.trans Qui somSòcia fundadora de González & Fontsaré Advocats, S.C.P.

Advocada, mediadora i professora en l’actualitat.

És Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (2000-2004) i Mediadora en Dret Civil i Mercantil per la Universitat de Lleida (2012).

Va preparar oposicions a Judicatura des de l’any 2004 fins al 2012 i va superar la primera prova d’accés a la Carrera Judicial en diverses ocasions, mentre compaginava els estudis amb l’exercici de la professió.

Durant l’any 2013 va realitzar i va superar el curs avançat de postgrau de protecció de dades de caràcter personal, organitzat per la Universitat Oberta de Catalunya i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona i membre de l’Associació Espanyola de Pèrits Judicials i Mediadors Arbitrals.

Ha col·laborat com a advocada a Barcelona i a Girona per a diverses empreses i despatxos des de l’any 2007, especialment, entre d’altres, en les àrees de Dret Administratiu, de Dret Civil i de Dret Penal.

Ha exercit de Fiscal Substituta a la Fiscalia Provincial de Girona durant els anys 2009 i 2010.

Va col·laborar com a Tècnic Especialista i com a Tècnic Superior de Suport a la Recerca a la Universitat Pompeu Fabra durant els anys 2003 a 2005, conjuntament amb els catedràtics de l’àrea de Dret Constitucional. Així mateix, va assistir i participar en diferents seminaris de l’àrea de Dret Constitucional de la Universitat Pompeu Fabra durant aquest període.

Va assistir i col·laborar en l’organització del III Congrés de l’Associació de Constitucionalistes d’Espanya, sobre la Constitució Europea, celebrat a Barcelona els dies 21 i 22 de desembre de 2004.

Va col·laborar amb el Consell de Garanties Estatutàries de la Generalitat de Catalunya (antic Consell Consultiu) en la investigació i elaboració de textos amb motiu del Dictamen sobre l’Estatut d’Autonomia de Catalunya durant els mesos d’agost a setembre de 2005.

Actualment compagina l’exercici de l’advocacia amb la seva activitat com a professora de Dret en diverses acadèmies privades i com a formadora d’opositors des de l’any 2008, havent col·laborat en diverses publicacions de llibres i material didàctic. Entre d’altres, coautora del Temari de Cos de Gestió d’Administració de la Generalitat de Catalunya (Volum 2), Sevilla, Editorial Mad, 2009.

 

E-mail: lgonzalez@gonzalezfontsare.com

1x1.trans Qui som

 

 

Isidoro Fontsaré Roura

1x1.trans Qui somSoci fundador de González & Fontsaré Advocats, S.C.P.

Llicenciat en Dret per la Universitat Abat Oliba CEU (Fundació San Pablo) centre adscrit a la Universitat de Barcelona (UB) (1997-2002) i Mediador en Dret Civil i Mercantil per la Universitat de Lleida (2012).

Va preparar oposicions a Judicatura des de l’any 2002 fins a l’any 2005.

Advocat Col·legiat a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i membre de l’Associació Espanyola de Pèrits Judicials i Mediadors Arbitrals.

Durant els anys 2005 i 2006 va cursar i superar el Màster de Pràctica Jurídica de l’Il•lustre Col•legi d’Advocats de Barcelona.

Durant l’any 2013 va realitzar i va superar el curs avançat de postgrau de protecció de dades de caràcter personal, organitzat per la Universitat Oberta de Catalunya i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Des de l’any 2006 ha exercit l’advocacia a despatxos de Barcelona i Girona, principalment, entre d’altres, en àrees de Dret Civil, Mercantil i Laboral.

 

E-mail: ifontsare@gonzalezfontsare.com

1x1.trans Qui som